Echt natuurlijk

Wat bloemen goed doet, doet ook ons mensen gedijen - warmte, zon, water, liefde ... En een goede basis is van belang om zich te ontwikkelen ... Een goed deel van deze dingen vindt u in de Montafoner Hof. Hier kan men goed aarden en bomen in de hemel laten groeien. Wij versieren het huis naar de jaargetijden, overal wordt veel binnenlands hout aangebracht, kruiden en specerijen komen uit de eigen tuin - in velerlei opzicht bestempelt de natuur het huis (en zijn karakter), maar ook het natuurlijke in de omgang met elkaar. Ontmoetingen! Medewerkers, gasten, “de Tschohls”, wij zien onszelf als een groot gezin of als vriendenkring, die met elkaar leeft, lacht, musiceert en geniet.
Praten, dromen, dansen, brassen, flirten ...

Wij verheugen ons u in het Montafoner Hof te begroeten.

 

 

 

 

Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns

Rezeption

Aandacht voor U! Veel van onze medewerkers zijn reeds lang bij ons en zo ook zijn veel gasten reeds lang bekend bij de Montafoner Hof - het contact van mens tot mens is er!

Aanvraag