Goed vertrek

Er bestaat de mogelijkheid, bij ons van het "Genießer"-menu en de aanbeveling van de dag te genieten. Vanaf juli staat ook de zomerkaart ter beschikking.

Ons à la carte restaurant Montafoner Stube is zo goed als haar naam, zelfs uitstekend! Bekroningen, het AMA kwaliteitsstempel of “Bewust Montafon”getuigen van de uitgelezen kwaliteit, die het regionale zo hartstochtelijk verzorgt ...

Als zuivere Montafoner is het restaurant echter niet alleen uit bijzonder hout (naaldbomen) maar heeft ook tegen een flirt op het juiste tijdstip niets in te brengen: graag onderneemt onze keukenchef Holger Stößer culinaire uitstapjes en reizen over de gehele wereld.

Bij de glimlichtjes voor gourmet, die wij bij mooi weer graag op het terras serveren (de enige in de wijde omtrek met overdekt glas) komen daarbij seizoeninspiraties à la Montafoner Hof.

Openingstijden sterrenrestaurant Montafoner Stube:

Vrijdag 5tot dinsdag (‘s woensdags en donderdags gesloten)
Zomer: 11.30 tot 14.00 en 18.30 tot 20.30 (laatste bestelling)
Winter: 18.30 tot 20.30 (laatste bestelling)

Wij danken u voor de tafelreservering op 05556-71000 of via het reserveringsformulier.

 

AMA  kwaliteitsstempel

Lidbedrijf BewustMontafon

Lidbedrijf BewustMontafon

 

Gourmet FŘhrer
Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns

GaultMillau

Uitstekend! Het Montafoner Hof is stamgast in de toonaangevende gastro-gids en wordt gedurende jaren steeds bekroond, 2017 bijv. met twee kappen van Gault Millau. Waarbij de verzorging van de regionale producten extra lof oogst!

 

 

Aanvraag