Gasthof Löwen Logo

Genieten treft gezelligheid

Geniet u bij ons in Löwen van de klassieke ouderwetse keuken en seizoensproducten. Het hele jaar door zijn er wildspecialiteiten uit de eigen/binnenlandse jacht, Knödelgerechten en natuurlijk een Montafoner kaasspätzle (is een verse pasta met kaas die je tegenkomt in (zuid) Duitsland, Oostenrijk, de Elzas en Zwitserland.), volgens het traditionele huisrecept vers klaargemaakt.

Bijzondere aandacht geven wij aan de verwerking van Montafoner producten, Sura Kes, het Montafoner melkkalf en Alpenvarken zijn indien voorhanden een vast bestanddeel van onze menukaart.

Wij verheugen ons over de aantekening met het kwaliteitsmerk van de AMA dat voor een heldere erkenning van het gebied en bijzondere kwaliteit staat.

 

AMA  kwaliteitsstempel

Lidbedrijf BewustMontafon

Lidbedrijf BewustMontafon

 

Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns
Aanvraag

 

 

 

 

Sinds 500 jaren jong:
Het eerste huis ter plaatse

De “Leua”verwelkomt gasten al reeds meer dan 500 jaar. Wie zich in dit huis vol traditie een vakantie gunt, behoeft weliswaar niet af te zien van actueel comfort en moderne aangename zaken: het huisprogramma en het complete vrijetijds- en wellnessprogramma van het Montafoner Hof staan vanzelfsprekend voor u open.

NIEUW:

Heden ten dage is de Löwen het gehele seizoen geopend!