Gasthof Löwen Logo

Traditie

Het traditionele pension in het hart van Tschagguns

Direct vis-à-vis met het Montafonerhof, ook midden in het dorp - en sedert 500 jaar in het centrum van het dorpsleven: der Löwen. Het traditionele pension behoort tot de familie, is het centrale punt en oorsprong van het hotel. Hier komen mensen bij elkaar, het “kon'd'Lüt zemma” zoals de Montafoners zeggen, als alles goed is, indien alles is, zoals het is en het zo goed is.

Streekgenoten ontmoeten elkaar hier om zich in gemoedelijke eetruimtes prima burgelijke kost te laten smaken - typische gerechten van het vaderland en gelijke anekdoten, vakantiegangers vinden hier een onverwisselbaar thuis om de echte Montafon te leren kennen. Alle hebben wat op met vlotte muziek! Tenslotte horen bij de leut vaak volksmuzikanten - en niet ten laatste gasten uit het hotel, die zich graag zo nu en dan “Löwen-Proben” op de Montafonse manier in het leven gunnen.

 

Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns
Aanvraag

 

 

 

 

Sinds 500 jaren jong:
Het eerste huis ter plaatse

De “Leua”verwelkomt gasten al reeds meer dan 500 jaar. Wie zich in dit huis vol traditie een vakantie gunt, behoeft weliswaar niet af te zien van actueel comfort en moderne aangename zaken: het huisprogramma en het complete vrijetijds- en wellnessprogramma van het Montafoner Hof staan vanzelfsprekend voor u open.

NIEUW:

Heden ten dage is de Löwen het gehele seizoen geopend!