De voordelen van de Mountainbike vakantie

Wij zijn lid van “Mountain Bike Holidays” en garanderen vanzelfsprekend de voordelen en de criteria om onze fietsvakantiegenieters alle verwachtingen van de perfecte vakantie te kunnen bieden.

"Mountain Bike Holidays" filosofie

Onze expert Markus van het activiteitenpark Montafon is dagelijks met gasten onderweg. Hij weet waarop gelet moet worden en dat er geen aanbod voor alle vereisten bestaat. Zo verschillend als de mensen zijn, zo verschillend zijn ook de vereisten en voorstellingen van de Montainbike vakantie. Volledig getrainde atleten en voor de ontspanning gekomen genieters.. Rustige fietsers en berghazen. Hele families die gaan voor het biken en fietsers, die ook de racefiets niet minachten. Eenieder heeft op basis van een verschillende voorkeur eigen verwachtingen. Niet te vergeten, de dames op de Bike, waarvan het aantal permanent stijgt en die met recht verwachten, dat hun wensen niet te kort komen.

Vakantie aanbiedingen voor verschillende interesses

De kunst bestaat echter erin om vakantieaanbiedingen voor de verschillende belangengroepen te maken. De “Mountain Bike Holidays” hotels zijn meesters van deze kunst en daarmee weer de bepalende stap voorwaarts. Thema aanbiedingen, vakantiepakketten met speciale opgaven, tochten op verschillende prestatieniveaus , Single Trail weken, trainingstechniek, Freeride acties, Marathon training, tochten met smulgenot, Kids on Bike en nog veel meer.

Fiets prestaties

Kijk eens naar onze fiets aanbiedingen!

Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns
Aanvraag