Fiets competentie

Markus FesslerMarkus van het actieve park leidt de tochten. Sedert hij 18 is, fietst hij dwars door de Montafon en sinds 2 jaar leidt hij de bikebasis. Markus kent hier de weg als geen ander. Tot zijn “sleutelkwalificaties” behoort naast kennis ook een zadelvaste hoeveelheid humor!

Mountainbike landschap Montafon

Het hotel Montafoner Hof is “Mountain Bike Holidays” lid sinds 2005.

Sinds 1987 leiden wij, de famile Tschohl, het Montafoner Hof als familieonderneming. Onder het motto “Alles kunnen doen, niets moeten doen” waren wij reeds altijd aan alle kanten geïnteresseerd. Dus hebben wij jaren geleden - op initiatief van het bureau voor toerisme in de Montafom - ook het thema “Biken” in ons hotelaanbod geïntegreerd.

Onze gasten waarderen het persoonlijke toezicht door onze familie zeer - natuurlijk 7 dagen per week. In het bijzonder onze fietsende gasten houden rekening met onze tips en tocht aanbevelingen. Opdat ook verder voldoende tijd overblijft voor het individuele advies, bevelen wij onze biker Markus Fessler-Jenny en zijn ervaren fietsgidsen van het actieve park van de Montafon aan.

Sinds Markus 18 is, fietst hij dwars door de Montafon en kent de regio als geen ander. Vandaag leidt hij de Bikebasis in het activiteitenpark en begeleidt tochten. Onze gaste houden ervan om met hem op pad te gaan, want naast zijn ervaring en kennis van de fiets. Beschikt hij over een zadelvaste hoeveelheid humor en weet vele spannende verhalen van alledag te vertellen.

 

Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns

 Mountain Bike Holidays3 Ritzel 

We have been approved by “Mountain Bike Holidays“ and, for 2015, have been certified as category “Classic”.

The category “Classic“ offers the following total of available bike services with qualified guides:

  • 2 guided bike services on 4 days per week, accompanied by guides who are especially trained in the respective offer.
  • At least one of the guided tours in the week programme includes a visit into the neighbouring region. Transfer is arranged, i.e. the tour’s starting and finishing point is situated outside the village/town.
  • There is even a tour on the day of departure.

 

Aanvraag