Golmerhaus Logo

Mijn berghut op de Golm

Wie bij zakelijk wintergenot hoog naar boven wil, begint het beste ver bovenaan. Laten wij zeggen op 1.600 meter in het skigebied! Precies hier ligt het Golmerhaus - het ideale startpunt voor puur skiplezier. Afgezien van de goedkopere liftkaarten - waar lieten de fascinatie van de bergen, de afstand tot het lawaai en hectiek intensiever aanvoelen? Ook dat primitieve en oergezellige van een alpenhut. Waarbij het comfort echter ver ligt boven wat we gewend waren: lichte, betimmerde kamers met meerdere bedden, kamers geheel uit hout met fornuis, professionele keuken, terras, skikelder met apparaten om schoenen te drogen, sanitaire ruimte met vloerverwarming ... Oorspronkelijk was het Golmerhaus een huis voor zelfdoeners - voor meerdere gezinnen, voor vakantie met vrienden, voor verenigingen (max. 40 personen) ...en dat nog steeds zo!

Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns Hotel Montafoner Hof in Schruns / Tschagguns
  • De heenreis resp. het vervoer van bagage vindt plaats met de Golmerbahn tot aan het bergstation, dan overladen op de pistenbully en rit naar het Golmerhaus (Termijnafspraak met de Golmerbahn direct of via het Montafoner Hof,transportrit € 36,- wordt rechtstreeks met de chauffeur afgerekend). Let u er a.u.b. op, dat de pisterups om veiligheidsredenen alleen voor 08 30. uur en na 16.00 uur rijden mag!!!
  • Op verzoek kunne wij u dagelijks vers brood naar het bergstation sturen, waar u het dan tegen 08.15 uur kunt afhalen.
  • Geen huisdieren toegestaan
  • In een cirkel van 300 meter geen open vuur en geen vuurwerk!
  • Te boeken als zuiver huis met zelfverzorging of met dienstverlening van het Montafoner Hof (opgemaakte bedden + handdoeken, maaltijden, medewerkers)

 
 

 

Aanvraag